Finançament i subvencions

A SM SAVALL amb el fi de minimitzar les repercussions en l’activitat econòmica de les empreses o en l’economia dels clients, estudiem cada cas al detall i determinem les opcions més eficaces i pràctiques.

Comptem amb l’opció del finançament de la totalitat del projecte. Realitzem la retirada d’amiant amb el finançament de BBVA. Ens ocupem de realitzar l’estudi de les diferents possibilitats que podem oferir als nostres clients, sense que ells s’hagin de preocupar de res.

Subvencions retirada amiant

La Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya atorga anualment subvencions pels projectes de retirada d’amiant les quals, poden arribar a ser per la totalitat del cost de la retirada.

Nosaltres ens encarreguem de gestionar la sol·licitud de subvencions perquè els nostres clients no s’hagin de preocupar de res. Oferim un assessorament i un estudi personalitzat per la seva obtenció.

Més informació

Per altra banda, també gestionem la sol·licitud de subvencions atorgades per la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Residus de Catalunya. Oferim un assessorament i un estudi personalitzat per la seva obtenció.

Retira l’amiant com abans millor.
Sol·licita’ns informació i pressupost sense compromís.

Contacta